Uienringen

Uienringen zijn een heerlijke traktatie, ideaal om tv te kijken of als snack voor gasten. De bereiding is eenvoudig, je hoeft alleen een driedubbele panering te maken en de uienringen…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
500 g witte ui
bloem (naar behoefte)
paneermeel (naar behoefte)
1 ei
olie
zout
Kookinstructies
Eerst schillen we de ui en snijden deze in dikke plakjes (ongeveer 1 cm). Daarna verdelen we ze in individuele ringen.
We paneren de ringen eerst in bloem, daarna in geklopte eieren en ten slotte in paneermeel.
We bakken ze in hete olie tot ze goudbruin zijn.
Laat de gebakken ringen uitlekken op keukenpapier en zout ze naar smaak.
Wat u nog niet wist over dit recept Uienringen
Uienringen zijn een populaire lekkernij die vaak als voorgerecht of bijgerecht worden geserveerd. Deze ringen zijn gemaakt van ui, die in ringen is gesneden, door een beslag is gehaald en vervolgens goudbruin is gebakken. Hun krokante textuur en de zoete smaak van de ui creëren een perfecte combinatie. Uienringen zijn uitstekend te combineren met verschillende sauzen, zoals ketchup of mayonaise, en zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen. Je zult ze eenvoudigweg leuk vinden tijdens het kijken naar een film of als onderdeel van een barbecue met vrienden.