Uienbrood

Bak thuis een lekkere en kwalitatieve brood. Dit is verrijkt met gebakken uien, die het een unieke smaak geven. De bereiding is echt eenvoudig en…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
250 ml lauwwarm water
1/2 theelepel azijn
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel suiker
1 ui
500 gram patentbloem
1 zakje droge gist
Kookinstructies
We schillen de ui, snijden deze in kleine stukjes en fruiten deze in de pan tot ze goudbruin zijn.
In een kom doen we gezeefde bloem, voegen we zout, suiker, gedroogde gist, gefruite ui, azijn en lauwwarm water toe.
We bereiden het eten volgens het hoofdprogramma.
Wat u nog niet wist over dit recept Uienbrood
Ui-brood is een heerlijke Italiaanse specialiteit die wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en aromatische geur. Dit brood is gemaakt van hoogwaardige bloem, water, gist en natuurlijk gekarameliseerde uien die het een unieke zoete smaak geven. Het is ideaal als bijgerecht bij soepen, salades of gegrild voedsel. Ui-brood kan ook worden geserveerd met verschillende smeersels of kazen. Je zult de krokante korst en de zachte binnenkant bij elke hap waarderen.