Uienbrood

Uienbrood
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 1

Bak thuis een lekkere en kwalitatieve brood. Dit is verrijkt met gebakken uien, die het een unieke smaak geven. De bereiding is echt eenvoudig en…

Ingrediënten en wat u nodig heeft

250 ml lauwwarm water
1/2 theelepel azijn
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel suiker
1 ui
500 gram patentbloem
1 zakje droge gist

Kookinstructies

We schillen de ui, snijden deze in kleine stukjes en fruiten deze in de pan tot ze goudbruin zijn.

In een kom doen we gezeefde bloem, voegen we zout, suiker, gedroogde gist, gefruite ui, azijn en lauwwarm water toe.

We bereiden het eten volgens het hoofdprogramma.

Wat u nog niet wist over dit recept Uienbrood

Ui-brood is een heerlijke Italiaanse specialiteit die wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en aromatische geur. Dit brood is gemaakt van hoogwaardige bloem, water, gist en natuurlijk gekarameliseerde uien die het een unieke zoete smaak geven. Het is ideaal als bijgerecht bij soepen, salades of gegrild voedsel. Ui-brood kan ook worden geserveerd met verschillende smeersels of kazen. Je zult de krokante korst en de zachte binnenkant bij elke hap waarderen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.8/5 (38 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gebak
Tag: snack, eenvoudig, gewone dag, diner, goedkoop, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, gebraden, hartig gebak, ontbijt, thuisbakkerij, brood van de bakker

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Uienbrood.

Reactie toevoegen