Snelle puddingcake
Meng alle ingrediënten samen. Goed roeren en in een ingevette en met bloem bestrooide vorm gieten.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
5 paketten puddingpoeder
5 stuks eieren
1 pakje bakpoeder
1 pakje vanillesuiker
1 kop kristalsuiker
1 kop olie
Kookinstructies
We bakken in een voorverwarmde oven op 150°C-160°C. Na ongeveer 20 minuten verhogen we de temperatuur naar 180°C en bakken nog eens 20-30 minuten. Aan het einde controleren we met een prikker of het al klaar is.
De gebakken tulband storten we, bestuiven met poedersuiker en kunnen we serveren.
Wat u nog niet wist over dit recept Snelle puddingcake
Snel puddingcake is een populair dessert dat eenvoud met heerlijke smaken verenigt. De bereiding is eenvoudig en kost niet veel tijd. De sleutelingrediënt is instantpudding, die voor malsheid en een fijne aroma zorgt. Het enige wat je hoeft te doen is de basis ingrediënten zoals bloem, suiker, eieren, boter en puddingpoeder mengen. Het resulterende mengsel giet je in een cakevorm en bak je goudbruin. Deze cake zal zowel gasten als familieleden plezieren met zijn malsheid en versterkte smaak. Dankzij de variëteit aan pudding smaken is het mogelijk om te experimenteren en verschillende varianten van deze delicatesse te creëren.