Kaascrackers

Kaascrackers
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Raspel alle soorten kaas. Daar voegen we bloem en boter aan toe. Naar smaak voegen we dan rode peper, komijn, maanzaad, lijnzaad, enz.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

120 g bloem
40 g harde kaas 30%
40 g hermelijn of blauwschimmelkaas
40 g harde kaas 45%
120 g boter

Kookinstructies

Van dit alles maken we een deeg, dat we een tijdje in de koelkast laten rusten. Zodra we het eruit halen, rollen we het uit en steken we de gewenste vormen eruit, die we op een bakplaat met bakpapier leggen.

Die steken we vervolgens in een voorverwarmde oven op 180°C.

We bakken het zo'n 15 minuten, afhankelijk van hoe knapperig we de koekjes willen.

Wat u nog niet wist over dit recept Kaascrackers

Kaascrackers zijn een heerlijke traktatie die elke kaasliefhebber zal plezieren. Deze krokante en aromatische crackers zijn perfect als aperitief of snack bij verschillende gelegenheden. De bereiding is snel en eenvoudig, met als basis ingrediënten verschillende soorten kaas, boter en bloem. Kaascrackers kunnen verrijkt worden met kruiden, specerijen of zaden, wat ze een variabele en smakelijke keuze maakt. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, zullen deze crackers je zeker niet teleurstellen!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.1/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Smaken, Gebak, Vegetarisch
Štítky: Tsjechische keuken, voorgerecht, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kaascrackers.

Reactie toevoegen