Kaascrackers
Raspel alle soorten kaas. Daar voegen we bloem en boter aan toe. Naar smaak voegen we dan rode peper, komijn, maanzaad, lijnzaad, enz.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
120 g bloem
40 g harde kaas 30%
40 g hermelijn of blauwschimmelkaas
40 g harde kaas 45%
120 g boter
Kookinstructies
Van dit alles maken we een deeg, dat we een tijdje in de koelkast laten rusten. Zodra we het eruit halen, rollen we het uit en steken we de gewenste vormen eruit, die we op een bakplaat met bakpapier leggen.
Die steken we vervolgens in een voorverwarmde oven op 180°C.
We bakken het zo'n 15 minuten, afhankelijk van hoe knapperig we de koekjes willen.
Wat u nog niet wist over dit recept Kaascrackers
Kaascrackers zijn een heerlijke traktatie die elke kaasliefhebber zal plezieren. Deze krokante en aromatische crackers zijn perfect als aperitief of snack bij verschillende gelegenheden. De bereiding is snel en eenvoudig, met als basis ingrediënten verschillende soorten kaas, boter en bloem. Kaascrackers kunnen verrijkt worden met kruiden, specerijen of zaden, wat ze een variabele en smakelijke keuze maakt. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, zullen deze crackers je zeker niet teleurstellen!