Chili chocoladefondue
Zoet-pittige fondue dip voor het dippen van vers fruit of gebakken vlees.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 stuk kookchocolade
1 snufje chilli
3 eetlepels boter
Kookinstructies
We bereiden een waterbad voor, waarin we boter met chocolade verwarmen en daar een snufje chilipoeder aan toevoegen.
Snelle, gemakkelijke bereiding, we kunnen het meteen opeten.
Wat u nog niet wist over dit recept Chili chocoladefondue
Chili chocoladefondue is een luxe dessert dat de rijke smaak van chocolade combineert met een pittige toets van chili. Dit unieke gerecht is ideaal om te delen met vrienden tijdens een avondje samen zijn. De chocolade smelt tot een fijne, zachte crème waarin stukjes fruit, marshmallows of gebak worden gedipt. De toevoeging van chili geeft een lichtpikante aroma dat de zoetheid van de chocolade benadrukt en een originele smaaksensatie biedt. Chili chocoladefondue is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een innovatieve en onvergetelijke dessertervaring.