Peperkoek op een bakplaat

Easier can it not be..
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 stuk ei
1 stuk speculaaskruiden
1 kop melk
1/2 kop olie
2 kopjes bloem
8 eetlepels cacao
1 stuk vanillesuiker
1 kop kristalsuiker
Kookinstructies
In een grotere kom mengen we de bloem met de suiker, speculaaskruiden, vanillesuiker en cacao. Dan voegen we melk, olie en het losgeklopte ei toe. Alles goed doorroeren.
Verwarm de oven voor op 180°C. Het doorgeklopte beslag gieten we in een diepe bakvorm die met bloem bestoven is.
Plaats in de oven en bak ongeveer een half uur.
De speculaas kan direct in stukken gesneden worden geserveerd.
Wat u nog niet wist over dit recept Peperkoek op een bakplaat
Peperkoek op een bakplaat is een populair traditioneel dessert dat niet alleen de smaakpapillen, maar ook het oog verwent. Dit zoete gebak heeft een delicate, kruidige smaak, die het te danken heeft aan de combinatie van verschillende specerijen, zoals kaneel, kruidnagel en gember. De bereiding is snel en eenvoudig, wat het een ideale keuze maakt voor familiebijeenkomsten of een zondagmiddag. Peperkoek kan alleen of met glazuur worden geserveerd, en wordt vaak verrijkt met noten of gedroogd fruit. Het is een geweldige manier om van een stukje traditie en gezelligheid in elke hap te genieten.