Snelle rundvleesgoulash
Snijte přední hovězí na kostky. V snelkovači (pokud se nebude dělat ve snelkovači, počítejte s delším časem na změknutí masa) rozpustíme sádlo a na něm osmažíme najemno nakrájenou cibuli, zasypeme červenou paprikou a minutku takto smažíme.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 theelepel majoraan
1/2 theelepel gemalen komijn
4 eetlepels reuzel
4 theelepels gemalen zoete paprikapoeder
1 blokje bouillonblokje
3 stuks ui
1/2 theelepel gemalen hete paprikapoeder
4 - 5 teentjes knoflook
750 g rundvlees (borst)
naar smaak gemalen zwarte peper
zout
indien nodig water
donkere gebonden saus
Kookinstructies
We voegen het vlees toe en braden het totdat het overal bruin is. Zodra het begint zijn sappen los te laten, voegen we zout, peper en karwijzaad toe.
Na een tijdje gieten we water erbij en roeren we. Vervolgens laten we het stoven.
Aan de zijkant laten we een bouillonblokje oplossen in kokend water. Dit voegen we gedurende een half uur koken bij de goulash. Daarna koken we zonder deksel. Langzaam voegen we indien nodig roux toe. Ongeveer 30 minuten voor het einde voegen we majoraan en geperste knoflook toe. Als we het eerder toevoegen, verliest het deels zijn smaak en aroma.
We serveren de goulash met broodknödel of gekookte aardappelen. We garneren met in ringetjes gesneden ui.
Wat u nog niet wist over dit recept Snelle rundvleesgoulash
Snelle rundvleesgoulash is een populair Tsjechisch gerecht dat de smaak van de traditionele keuken verbindt met efficiënte bereiding. Dit gerecht bestaat meestal uit kwalitatief hoogwaardig rundvlees, uien en kruiden, en de bereiding duurt niet langer dan een uur. De uitstekende aroma en dikke saus maken van goulash een geweldige keuze voor een gezinslunch of -diner. Het wordt het vaakst geserveerd met knoedels of brood, wat de heerlijkheid en verzadiging ervan accentueert. Snelle rundvleesgoulash is ideaal voor degenen die willen genieten van een thuisgekookte maaltijd zonder langdurig koken.