Appelpannenkoeken

Appelpannenkoeken
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

We schillen en raspen de appels grof. Daar voegen we eieren, melk, bloem en bakpoeder aan toe. Hieruit mengen we een beslag.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1/3 zakje bakpoeder
1 kop geraspt appel
1 kop melk
1 kop halfgeharde bloem
1 stuk ei

Kookinstructies

We bereiden een pan voor met verhit olie, we nemen een pollepel en gieten het beslag in de pan en bakken het.

Pannenkoeken zijn heerlijk bestrooid met kaneel, besmeerd met jam en gegarneerd met slagroom.

Wat u nog niet wist over dit recept Appelpannenkoeken

Appelpannenkoeken zijn een heerlijke traktatie die de verfrissende smaak van appels combineert met luchtig beslag. Dit lekkernij is gemakkelijk te bereiden en ideaal voor ontbijt of snack. U kunt de appels raspen of in blokjes snijden, wat de pannenkoeken een aangename textuur geeft. Gekruid met kaneel en geserveerd met ahornsiroop of yoghurt, zullen appelpannenkoeken niet alleen zoetekauwen aanspreken. Maak ze voor een weekendbrunch en verras uw familie of vrienden met de smaak van dit appelgerecht.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Desserts, Goodies, Pannenkoeken, Gebak, Voor kinderen
Štítky: Tsjechische keuken, dessert, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Appelpannenkoeken.

Reactie toevoegen