Appelpannenkoeken
We schillen en raspen de appels grof. Daar voegen we eieren, melk, bloem en bakpoeder aan toe. Hieruit mengen we een beslag.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1/3 zakje bakpoeder
1 kop geraspt appel
1 kop melk
1 kop halfgeharde bloem
1 stuk ei
Kookinstructies
We bereiden een pan voor met verhit olie, we nemen een pollepel en gieten het beslag in de pan en bakken het.
Pannenkoeken zijn heerlijk bestrooid met kaneel, besmeerd met jam en gegarneerd met slagroom.
Wat u nog niet wist over dit recept Appelpannenkoeken
Appelpannenkoeken zijn een heerlijke traktatie die de verfrissende smaak van appels combineert met luchtig beslag. Dit lekkernij is gemakkelijk te bereiden en ideaal voor ontbijt of snack. U kunt de appels raspen of in blokjes snijden, wat de pannenkoeken een aangename textuur geeft. Gekruid met kaneel en geserveerd met ahornsiroop of yoghurt, zullen appelpannenkoeken niet alleen zoetekauwen aanspreken. Maak ze voor een weekendbrunch en verras uw familie of vrienden met de smaak van dit appelgerecht.