Thuisgemaakte granola

Havermoutvlokken doen we in een ovenschaal en bakken we 10 minuten op 200°C. Na deze tijd halen we ze uit de oven en voegen we eerst de droge ingrediënten toe aan de warme vlokken...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 kopjes havermout
2 eetlepels honing
1 theelepel cacao
2 eetlepels gedroogde cranberry's
2 eetlepels gehakte hazelnoten
2 eetlepels zonnebloempitten
lievelingsyoghurt
verse frambozen
Kookinstructies
Havermoutvlokken doen we in een ovenschotel en bakken ze 10 minuten op 200°C. Na het bakken halen we ze uit de oven en voegen we eerst de droge ingrediënten toe aan de warme vlokken. We mengen geleidelijk cacaopoeder, cranberries, hazelnoten, zonnebloempitten en tenslotte honing erdoor.
Goed mengen en weer in de oven zetten. Nog 20 minuten bakken. Ik heb de granola geserveerd met witte yoghurt en frambozen.
Wat u nog niet wist over dit recept Thuisgemaakte granola
Huisgemaakte granola is een geweldige en gezonde manier om je dag te beginnen. De combinatie van havervlokken, noten, zaden en gedroogd fruit creëert een heerlijke mix vol vezels, gezonde vetten en vitamines. Het is makkelijk aan te passen aan je smaak; je kunt honing, ahornsiroop of je favoriete specerijen toevoegen. Serveer het met yoghurt, melk of als onderdeel van smoothie bowls. Dit evenwichtige ontbijt geeft je lichaam energie en houdt je lang verzadigd. Maak je eigen granola en ontdek een gezonde alternatief voor industrieel geproduceerde ontbijtcerealen!