Tassebubbelcake

Tassebubbelcake
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Snelle en lekkere kersenflappen die iedereen kan maken.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2 kopjes halfgehakte bloem
1 kopje melk
1 kopje suiker
2 stuks eieren
1/2 kopje olie
1 stuk vanillesuiker
1 stuk bakpoeder

Kookinstructies

Doe de bloem, eieren, melk, suiker, vanillesuiker, olie en bakpoeder in een kom. Meng alles goed door elkaar.

Vet de bakplaat in met boter en bestuif met bloem. Giet het beslag erin en bedek met voorbereide vruchten - kersen of aardbeien. Plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak tot het goudbruin is.

Bestrooi de gebakken bultcake met poedersuiker, snijd in stukken en serveer.

Wat u nog niet wist over dit recept Tassebubbelcake

Bekerbubbel is een populaire Tsjechische dessert, die tot de meest geliefde recepten voor snel bakken behoort. Deze eenvoudige cake bestaat uit deeg dat wordt bereid in bekers, wat het bereiden en meten van ingrediënten vergemakkelijkt. Het basisdeeg kan worden verrijkt met verschillende soorten fruit, zoals kersen, aardbeien of pruimen, die de bubbel een frisse smaak geven. Na het bakken heeft de bubbel een prachtig luchtige structuur en een zoete korst. Het is ideaal als zoet dessert bij de afternoon tea of als snelle traktatie voor bezoek.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.5/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gebak
Štítky: Tsjechische keuken, dessert, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Tassebubbelcake.

Reactie toevoegen