Tartaar

Tatarsk beef, ook wel bekend als steak tartare, is een populaire lekkernij die je eenvoudig thuis kunt maken. De belangrijkste ingrediënt is kwalitatief hoogwaardig vers vlees, dat…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
300 g biefstuk
2 eetlepels ketchup
een paar druppels Worcestersaus
1 theelepel mosterd
1 theelepel vloeibare chili
1 eetlepel olie
1 ui fijngehakt
knoflook (naar smaak)
1 dooier
zout
gemalen peper
Kookinstructies
Snij het vlees fijn met de punt van een mes of maal het fijn.
Snijd de ui in kleine stukjes en pers of prak de knoflook.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar met behulp van twee vorken.
Laat het in de koelkast rusten en smeer het op geroosterd brood, dat we naar smaak nog kunnen op smaak brengen met knoflook.
Wat u nog niet wist over dit recept Tartaar
Tartaar, ook bekend als steak tartare, is een populair gerecht in de Tsjechische keuken. Het bestaat uit fijngehakt, rauw rundvlees dat op smaak wordt gebracht met specerijen, uien, mosterd en een ei. Het wordt vaak geserveerd met toast of brood en augurken. Tartaar is een symbool geworden van hoogwaardige gastronomie en is vooral populair in restaurants. Het is belangrijk om op de versheid van de ingrediënten te letten, omdat het gerecht rauw geconsumeerd wordt en daarom moet het voldoen aan hoge hygiënestandaarden.