Kruidenboter

Kruidenboter
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Porties: 250

Laat de boter zachtjes verzachten, meng de kruiden en de knoflookpasta erdoor en vul het in de kunststoffen darm die we eerder in koud water hebben gespoeld.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

250 g boter
4 theelepels specerijen
kruidenboter
1 theelepel knoflookpasta
40 cm kunstof darm CUTISIN

Kookinstructies

Laat de boter zachter worden, meng er kruiden en knoflookpasta door en vul in een kunstmatige darm die we eerder in koud water hebben gewassen. Daarna verstevigen we ze en laten ze afkoelen.

Wat u nog niet wist over dit recept Kruidenboter

Kruidenboter is een heerlijke traktatie die veel gerechten verrijkt. Het wordt gemaakt van kwaliteitsboter die wordt gemengd met verse kruiden, zoals peterselie, bieslook of tijm. Deze boter is perfect voor het smeren op vers brood, als bijgerecht bij gegrild vlees of groenten. De frisse smaak voegt een accent en aroma toe aan de gerechten. Je kunt kruidenboter gemakkelijk thuis bereiden en aanpassen aan je favoriete kruiden. Het is een snelle en gemakkelijke manier om zelfs de eenvoudigste gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (27 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Snel avondeten
Tag: eenvoudig, snel, tsjechisch, eenvoudig, voor beginners, ander, verspreidt zich, koude gerechten

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Kruidenboter.

Reactie toevoegen