Spinaziegnocchi

Van de bladeren van de spinazie persen we het water eruit (als het bevroren is) en hakken ze fijn. In een kom kloppen we de eieren, voegen we de spinazie, zout, olie, paneermeel en griesmeel toe en...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Spinazieblaadjes (of puree)
Eieren
Knoflook
Zout
Peper
150 g fijne griesmeel
Olie
Paneermeel
Kookinstructies
We persen het overtollige water uit de bevroren spinazie en snijden het fijn.
In een kom mengen we de eieren grondig, voegen we de spinazie, zout, olie, paneermeel, griesmeel en geperste knoflook toe.
We mengen alle ingrediënten grondig zodat er een dikke mix ontstaat, waarvan we met bevochtigde lepel dumplings vormen en deze in kokend gezouten water leggen.
Wat u nog niet wist over dit recept Spinaziegnocchi
Spinazgnocchi zijn een heerlijke en voedzame maaltijd die de zachtheid van aardappelgnocchi combineert met de rijke smaak van spinazie. Dit gerecht is ideaal als hoofdgerecht of bijgerecht. Gnocchi worden vaak geserveerd met een botersaus, kaas of een populaire saus op basis van room. Ze zijn niet alleen smakelijk, maar ook gezond, omdat spinazie rijk is aan vitaminen en mineralen. Spinazgnocchi zijn vooral populair onder vegetariërs en degenen die hun dieet willen verrijken met groene voedingsmiddelen.