Snelle cake van Kinder chocolade

Eieren worden kort met suiker geklopt totdat er een schuim ontstaat. Vervolgens voegen we rum en room toe en mengen alles goed door. Tot slot vouwen we voorzichtig de bloem gemengd met bakpoeder door dit mengsel.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
3 eieren
2/3 kopje kristalsuiker
2 eetlepels rum
250 ml slagroom
2 kopjes patentbloem (ik heb Babiččina volba taartbloem gebruikt)
1 zakje bakpoeder
100 g Kinder chocolade (8 staafjes)
1 zakje witte chocolade coating
Kookinstructies
Eieren met suiker kloppen we tot een schuim, daarna voegen we rum en room toe. Tot slot mengen we de bloem die met bakpoeder is gemengd door het mengsel. Twee chocoladesticks bewaren we, de overige zes snijden we in blokjes en voegen we toe aan het beslag.
We vetten de tulbandvorm in met boter en bestrooien hem met bloem. We bakken het ongeveer 45-50 minuten op 180°C. De afgewerkte tulband halen we voorzichtig uit de vorm en laten we afkoelen op een rooster.
We smelten de witte chocoladeglazuur au bain-marie en gieten deze over de afgekoelde tulband, zodat het langs de zijkanten druppelt. De twee bewaarde chocoladesticks snijden we in dunne plakjes en versieren we de bovenkant van de tulband ermee. Voor het serveren laten we het glazuur goed opstijven.
Wat u nog niet wist over dit recept Snelle cake van Kinder chocolade
Snelle Kinder chocolade cake is een heerlijke dessert dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zal verrassen. Het maken ervan is eenvoudig en snel, en dankzij de Kinder chocolade heeft het een geweldige romige smaak. Met behulp van basis ingrediënten zoals eieren, suiker en meel ontstaat een luchtig en sappig gerecht. Bovendien kan het worden aangevuld met noten of gedroogd fruit voor extra smaak. Deze cake is perfect voor familiefeesten of als zoete traktatie bij de afternoon tea.