Snelle huisgemaakte gelatine

Snelle huisgemaakte gelatine
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

De verjaardagspartij komt eraan.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 stuks vanillepuddingpoeder
250 ml water
250 ml favoriete fruitsap

Kookinstructies

We hebben een gebakken (of gekocht) biscuitcake en weten niet hoe we het moeten versieren. Wat dacht je ervan om het te bedekken met vers fruit en te overgieten met zelfgemaakte gelatine?

We nemen onze favoriete sap en gieten het aan met water.

We bereiden een pan voor om melk in te verwarmen en gieten daar de sap met water in. Vervolgens voegen we het puddingspoeder toe, roeren en koken we het.

Met de verkregen gelatine gieten we het fruit dat op de biscuitcake ligt en wachten we tot het stolt. We kunnen het in principe gebruiken voor elke door jou gekozen traktatie.

Je zult aangenaam verrast zijn.

Een verleidelijke lekkernij zal iedereen plezieren.

Wat u nog niet wist over dit recept Snelle huisgemaakte gelatine

Snelle домашнихgelatine is een geweldige keuze als je weinig tijd hebt en een heerlijke dessert wilt bereiden. Je hebt slechts enkele basis ingrediënten nodig: water, suiker en agar of gelatine. Je kunt favoriete fruit toevoegen, zoals aardbeien of perziken, om de smaak te verrijken. Verwarm eerst het water, voeg de suiker toe en roer goed door. Voeg dan agar of gelatine toe en roer tot het volledig is opgelost. Giet het mengsel in de vormen en laat het afkoelen. Binnen korte tijd heb je een verfrissende en zoete lekkernij die geschikt is voor elke gelegenheid!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.1/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Gebak
Štítky: Tsjechische keuken, toppings, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Snelle huisgemaakte gelatine.

Reactie toevoegen