Saus voor spaghetti

Verhit olie en bak het gemalen vlees, dat we op smaak brengen met zout en in bloem wentelen. Vervolgens voegen we de gesneden prei toe. We bakken nog ongeveer drie minuten. Daarna roeren we tomatenpuree erdoor en voegen we water toe.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
300 g gemalen vlees
1 tomatenpuree
1/2 prei
1/4 bouillonblokje
3 eetlepels bloem
zout
150-200 ml water
3 eetlepels plantaardige olie
Spaghetti
15 dkg kaas
Kookinstructies
In de olie bakken we het gehakt, dat we bestrooien met bloem en zouten, en voegen we in ringetjes gesneden prei toe. We roerbakken nog ongeveer 3 minuten.
Aan het mengsel voegen we tomatenpuree toe en gieten we water erbij. We laten nog 10-15 minuten sudderen onder de deksel. Serveer met gekookte spaghetti en strooi er kaas over.
Wat u nog niet wist over dit recept Saus voor spaghetti
Spaghetti-saus is een populair gerecht in de Italiaanse keuken dat de smaakpapillen van veel mensen verwent. Het wordt traditioneel bereid met tomaten, ui, knoflook en verschillende kruiden zoals basilicum en oregano. Er kunnen ook vleessingrediënten aan worden toegevoegd, zoals gehakt of worst, wat zorgt voor een rijkere smaak. Deze saus is ideaal voor een snel diner en past perfect bij pasta. U kunt het serveren met Parmezaanse kaas en verse kruiden voor een perfecte culinaire ervaring.