Rundvleesburger

Doe het gemalen vlees in een kom en voeg geleidelijk zout, peper, fijngehakte ui, ei en bloem toe. Meng alles goed door elkaar. Zodra het mengsel klaar is, vormen we het in de gewenste vorm.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 kg gemalen rundvlees
zout
peper
1 ui
1 ei
bloem
Dressing
mayonaise
ketchup
mosterd
1 zure komkommer
zout
Kookinstructies
Gehakt doen we in een kom en mengen geleidelijk zout, peper, fijngehakte ui, een ei en bloem erdoor, daarna verwerken we het mengsel grondig.
Zodra het klaar is, vormen we een burger en maken we een deuk in het midden, zodat het vlees gelijkmatig gaart.
In een kleinere kom doen we mayonaise, mengen we ketchup, mosterd, fijn geraspte komkommer en een beetje zout erdoor. De saus wordt op de onderkant van het broodje gesmeerd.
Wat u nog niet wist over dit recept Rundvleesburger
Rundvleesburger is een populair gerecht dat voornamelijk bestaat uit gemalen rundvlees, gevormd tot een schijfje en gegrild of gebakken in een pan. Deze lekkernij wordt vaak geserveerd in een zacht broodje samen met diverse bijgerechten, zoals sla, tomaat, ui en verschillende sauzen. Rundvleesburger is zeer populair vanwege zijn variabiliteit, wat het mogelijk maakt om verschillende kruiden of ingrediënten naar smaak toe te voegen. Het is een ideaal gerecht voor alle vleesliefhebbers en fans van fastfood.