Tatarsche biefstuk

Tatarsche biefstuk
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 1

Tataars vlees wordt bereid met fijn geraspte biefstuk die we op smaak brengen met eidooiers, ui, mosterd, ketchup en gemalen paprika.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

200 g runderhaas
1/2 middelgrote rode ui
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel peper
1 theelepel paprikapoeder
1 kleine theelepel dijonmosterd
1 eetlepel hete ketchup
1 dooier

Kookinstructies

Snij de rundervlees.

Voeg de dooier, fijngehakte ui, zout, peper, paprikapoeder, mosterd en ketchup aan het mengsel toe. Meng alles goed door elkaar.

Laat het bedekt minimaal een uur in de koelkast rusten.

Smeer het knoflookmengsel op de afgekoelde toast (nooit op warme).

Wat u nog niet wist over dit recept Tatarsche biefstuk

Tartaar is een heerlijk en populair gerecht dat wordt bereid van kwalitatief hoogwaardig rauw rundvlees, meestal van de achterspier. Het moet vers gemalen zijn en geserveerd worden met verschillende bijgerechten, zoals uien, augurken en kwartel eieren. Dit gerecht heeft een rijke traditie, vooral in de Tsjechische en Franse keuken. Voordat je het consumeert, is het belangrijk om op hygiene te letten en vlees van betrouwbare leveranciers te gebruiken. Tartaar wordt meestal geserveerd met vers brood en mosterd, wat het een uitzonderlijke culinaire ervaring maakt.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Rundvlees
Tag: rundvlees, vakantie / zondag, gewone dag, diner, veeleisend, veeleisend, feesten en vieringen, oudejaarsavond

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Tatarsche biefstuk.

Reactie toevoegen