Tatarsche biefstuk

Tataars vlees wordt bereid met fijn geraspte biefstuk die we op smaak brengen met eidooiers, ui, mosterd, ketchup en gemalen paprika.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g runderhaas
1/2 middelgrote rode ui
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel peper
1 theelepel paprikapoeder
1 kleine theelepel dijonmosterd
1 eetlepel hete ketchup
1 dooier
Kookinstructies
Snij de rundervlees.
Voeg de dooier, fijngehakte ui, zout, peper, paprikapoeder, mosterd en ketchup aan het mengsel toe. Meng alles goed door elkaar.
Laat het bedekt minimaal een uur in de koelkast rusten.
Smeer het knoflookmengsel op de afgekoelde toast (nooit op warme).
Wat u nog niet wist over dit recept Tatarsche biefstuk
Tartaar is een heerlijk en populair gerecht dat wordt bereid van kwalitatief hoogwaardig rauw rundvlees, meestal van de achterspier. Het moet vers gemalen zijn en geserveerd worden met verschillende bijgerechten, zoals uien, augurken en kwartel eieren. Dit gerecht heeft een rijke traditie, vooral in de Tsjechische en Franse keuken. Voordat je het consumeert, is het belangrijk om op hygiene te letten en vlees van betrouwbare leveranciers te gebruiken. Tartaar wordt meestal geserveerd met vers brood en mosterd, wat het een uitzonderlijke culinaire ervaring maakt.