Peper saus voor steaks

Peper saus voor steaks
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Uitstekende steaksaus.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

0,5 kop droog witte wijn
1 theelepel dijonmosterd
0,5 kop slagroom 30%
2 eetlepels groene peper zonder zout
naar smaak zout

Kookinstructies

- Eerst maken we een jus van het vlees, waaraan we in de pan room en wijn toevoegen en 3 minuten laten koken, totdat de inhoud vermindert. Daar voegen we mosterd en een paar peperkorrels aan toe, roeren we en drukken we met een lepel een paar korrels fijn. We laten het nog even koken en halen het van het vuur.

Wat u nog niet wist over dit recept Peper saus voor steaks

Paprikasaus voor steaks is een delicatesse en aromatische saus die perfect past bij alle soorten vlees. De basis bestaat uit verse peper, room en bouillon, die samen een rijke en romige textuur creëren. Deze saus is ideaal voor gegrilde biefstukken, maar past ook uitstekend bij ander vlees, zoals varkensvlees of kip. Door kruiden en specerijen toe te voegen, kan de saus naar smaak worden aangepast. Paprikasaus zal uw gerechten een onvergetelijke ervaring geven en elke maaltijd naar een culinaire traktatie tillen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.5/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Smaken, Rundvlees, Italiaans, Sauzen
Tag: Amerikaanse keuken, saus

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Peper saus voor steaks.

Reactie toevoegen