Roerei met basilicum

Roerei met basilicum
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Dit recept voor roerei met basilicum is heel eenvoudig.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 theelepel boter
2 stuks eieren
1 handvol basilicum
1 - 3 snufjes zout

Kookinstructies

Eerst verwarmen we de pan, die we vervolgens met boter invetten.

Klop de eieren in de pan en kook ze op een lage temperatuur, ongeveer 3, tot ze bijna gaar zijn. Dan beginnen we ze te roeren tot ze de textuur hebben die we lekker vinden.

Bestrooi de roerei het liefst met verse basilicum en zout.

Wat u nog niet wist over dit recept Roerei met basilicum

Geklutste eieren met basilicum zijn een heerlijk gerecht dat eenvoud en smaak verbindt. De bereiding is snel; je hoeft de eieren alleen maar te kloppen met verse basilicum, zout en peper. In de pan worden ze vervolgens gemengd tot een luchtige en romige consistentie. Basilicum geeft de eieren een frisse geur en een uitgebalanceerde smaak, waardoor dit gerecht een favoriete keuze is voor ontbijt en brunch. Geklutste eieren met basilicum zijn ideaal op toast of als onderdeel van een gezonde maaltijd die elke smaakpapil zal plezieren.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.1/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Voorgerecht, Vegetarisch
Štítky: Tsjechische keuken, voorgerecht

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Roerei met basilicum.

Reactie toevoegen