Rafaelo-balletjes

Kokos en zoetigheden vullen elkaar perfect aan. Maak deze geweldige balletjes, de voorbereiding is echt eenvoudig en snel. Wees echter voorzichtig, ze zijn erg…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
250 g boter
4 taartwafels
200 g melkpoeder
200 g poedersuiker
50-100 ml warm water
geraspte kokos om te omhullen
hazelnoten (amandelen of een andere noot)
Kookinstructies
Biscuitwafels fijn verkruimelen of raspen. Het is geen probleem als er af en toe grotere stukjes zijn. Voeg dan de zachte boter, poedersuiker en melkpoeder toe.
Bereid het deeg en meng eerst 50 ml warm water erdoor. Voeg het water geleidelijk toe om de juiste consistentie van het deeg te bereiken.
Vorm van het deeg bolletjes ter grootte van een walnoot. In het midden kunnen we een noot plaatsen, zoals een amandel, hazelnoot of ongezouten pinda's.
Haal door geraspte kokos. Plaats in papierenvormpjes. Bewaar op een koele plaats.
Wat u nog niet wist over dit recept Rafaelo-balletjes
Rafaelo-balletjes zijn een heerlijke zoete traktatie die elke kokosliefhebber zal verrassen. Deze balletjes zijn meestal gemaakt van fijne kokos, gecondenseerde melk en noten, wat zorgt voor een rijke en romige textuur. Elk stuk is bovendien bedekt met geraspte kokos, wat hun smaak en uitstraling versterkt. Rafaelo-balletjes zijn ideaal als dessert op verschillende feesten of als een kleine beloning aan het einde van de dag. Ze zijn gemakkelijk te maken, zodat je ze op elk moment kunt genieten.