Chocolade koekjes

Amerikaanse koekjes die zelfs de grootste beginner kan maken. De koekjes hebben een smaak die de meeste mensen waarderen. Ze zijn geweldig als snack met een glas melk, wanneer…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
350 g chocolade
300 g bloem
100 g lichtbruine suiker
150 g kristalsuiker
170 g boter
1/4 theelepel bakpoeder
2 eetlepels melk
2 eieren
Kookinstructies
Laat de boter zacht worden en meng het vervolgens met de bruine en witte suiker. Voeg daarna de eieren toe en klop het mengsel op de laagste snelheid.
Voeg handmatig de melk, bloem, bakpoeder en kleine stukjes chocolade aan het mengsel toe en meng alles goed door.
Schep het beslag in kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de koekjes ongeveer 10 minuten op 200 °C.
Wat u nog niet wist over dit recept Chocolade koekjes
Chocoladecookies zijn een heerlijke traktatie die het hart van zoetekauwen over de hele wereld veroveren. Deze krokante en tegelijkertijd zachte koekjes bevatten stukjes gesmolten chocolade die op de tong smelten. De bereiding is eenvoudig en snel, wat ze tot de ideale keuze maakt voor gezinsbakken of een verrassing voor vrienden. Ze passen perfect bij een kopje koffie of thee. Elk stuk is een echte genietmoment, die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen blij maakt. Met chocoladecookies kunt u overal en altijd van een zoete tijd genieten.