Cinamonsuikerglazuur
Glazuur die uw kerstgebak een kruidige smaak geeft.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
glazuur 1/2 theelepel gemalen kaneel
1 st eiwit
100 g poedersuiker
Kookinstructies
We zeven de poedersuiker, waaraan we olie, het eiwit toevoegen en romig kloppen.
Daarna mengen we de kaneel erdoor.
We moeten deze glazuur zo snel mogelijk verwerken, want hij hardt extreem snel uit.
Wat u nog niet wist over dit recept Cinamonsuikerglazuur
Cannela glazuur is een heerlijke en aromatische aanvulling die verschillende desserts en gebak opfleurt. Het is gemaakt van suiker, boter en gemalen kaneel, wat het zijn kenmerkende bruine kleur en geurige smaak geeft. Het wordt vaak gebruikt op strudel, taarten of andere gebakken lekkernijen, waar het een geweldige kaneelsmaak aan toevoegt. Cannela glazuur is niet alleen perfect voor zoetigheden, maar creëert ook een aangename textuur en glans die de ogen aanspreekt en de zin in een tweede portie oproept.