Cinamonsuikerglazuur

Cinamonsuikerglazuur
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Glazuur die uw kerstgebak een kruidige smaak geeft.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

glazuur 1/2 theelepel gemalen kaneel
1 st eiwit
100 g poedersuiker

Kookinstructies

We zeven de poedersuiker, waaraan we olie, het eiwit toevoegen en romig kloppen.

Daarna mengen we de kaneel erdoor.

We moeten deze glazuur zo snel mogelijk verwerken, want hij hardt extreem snel uit.

Wat u nog niet wist over dit recept Cinamonsuikerglazuur

Cannela glazuur is een heerlijke en aromatische aanvulling die verschillende desserts en gebak opfleurt. Het is gemaakt van suiker, boter en gemalen kaneel, wat het zijn kenmerkende bruine kleur en geurige smaak geeft. Het wordt vaak gebruikt op strudel, taarten of andere gebakken lekkernijen, waar het een geweldige kaneelsmaak aan toevoegt. Cannela glazuur is niet alleen perfect voor zoetigheden, maar creëert ook een aangename textuur en glans die de ogen aanspreekt en de zin in een tweede portie oproept.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Zoetwaren, Glazuur, Kerstgerecht
Štítky:

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Cinamonsuikerglazuur.

Reactie toevoegen