Haringdip

Haringdip
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

We koken de eieren hard en na het afkoelen pellen we ze en snijden ze fijn. De gepelde ui snijden we fijn.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 blik sardines in olie
2 stuks eieren
1/2 blok boter
1 - 2 eetlepels mosterd
1 stuk ui
3 stuks smeltkaas
naar smaak gemalen zoete paprika
gemalen zwarte peper
zout

Kookinstructies

We doen sardines, gesmolten kaas en zachte boter in de kom en mengen ze glad samen.

We mengen alles samen, voegen mosterd toe en kruiden naar smaak.

Wat u nog niet wist over dit recept Haringdip

Vispasta is een populair gerecht uit de Tsjechische keuken, dat de liefhebbers van visgerechten zal bekoren. De belangrijkste ingrediënten zijn meestal fijngehakte visfilet (bijvoorbeeld van sardines), boter of kwark en verschillende kruiden voor de smaak. De pasta is geweldig als voorgerecht of snack op brood, gebak of crackers. De verfrissende smaak en eenvoudige bereiding maken het ideaal voor familiefeesten, picknicks of snelle snacks. Naast de traditionele varianten kan het verrijkt worden met ui, knoflook of kruiden voor een intensere ervaring.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Spread, Voor kinderen, Visvlees
Tag: Tsjechische keuken, smeersel, vegetarisch recept

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Haringdip.

Reactie toevoegen