Krabbenpasta met roomkaas

Krabbenpasta met roomkaas
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

Eenvoudig recept voor broodbeleg.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 pakje krabbenstaafjes
100 ml mayonaise
2 stuks roomkaas
2 eetlepels boter
gemalen zwarte peper
3 stuks wortel
zout

Kookinstructies

Als eerste bakken we de krabsticks in boter. Dan snijden we ze in stukjes. We schrapen de wortels en raspen ze fijn.

We mengen de krabstukken met de rest van de ingrediënten: wortels, roomkaas en mayonaise of yoghurt. Tot slot peper en zout naar smaak toevoegen.

We smeren de salad op vers brood en het is het beste als het koud geserveerd wordt.

Wat u nog niet wist over dit recept Krabbenpasta met roomkaas

Krabbenpastei met roomkaas is een heerlijke en smakelijke schotel die elke zeevruchtenliefhebber zal verrassen. Deze zijdezachte pastei is eenvoudig te maken en de combinatie van krabvlees en romige roomkaas creëert de perfecte textuur en smaak. Het wordt idealiter geserveerd op vers brood of als onderdeel van hapjes voor feesten en tussendoortjes. Bovendien is het een geweldige bron van eiwitten, wat het een uitstekende keuze maakt voor een gezonde snack. Probeer het met citroen en verse kruiden voor een verfrissende ervaring!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.2/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Spread, Visvlees, Vegetarisch
Štítky: Tsjechische keuken, smeersel

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Krabbenpasta met roomkaas.

Reactie toevoegen