Chocolade voor bevroren taarten en snoepjes

Chocolade voor bevroren taarten en snoepjes
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

In een beetje lauwe melk mengen we de chocoladepudding en cacao. In een pan lossen we de suiker op in water, voegen we de melk en het cacaomengsel toe. We koken het tot het geheel indikt. Daarna laten we het afkoelen.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1/4 l melk
5 dkg cacao
1/4 l water
140g poedersuiker
1,5 theelepel cacaopoederpuddingpoeder

Kookinstructies

Deze hoeveelheid is voor meerdere toepassingen, dus kunnen we het in de koelkast bewaren.

We gebruiken het ter decoratie van verschillende taarten, ijscoupes of met Kerstmis voor snoep.

Wat u nog niet wist over dit recept Chocolade voor bevroren taarten en snoepjes

Chocolade voor bevroren taarten en snoepjes is de ideale oplossing voor zoetighedenliefhebbers. Deze specifieke chocolade smelt geweldig en blijft perfect op het oppervlak van taarten, muffins en verschillende snoepjes zitten. Dankzij de gladde en glanzende afwerking geeft het desserts een professionele uitstraling. De bevroren eetervaring wordt versterkt wanneer je bevroren room of fruit combineert met deze heerlijke chocolade. Het is niet alleen geschikt voor thuis bakken, maar ook voor creatieve patissiers die hun klanten willen verbazen.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.3/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Zoetwaren, Glazuur, Kerstgerecht
Štítky:

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Chocolade voor bevroren taarten en snoepjes.

Reactie toevoegen