Snelle worst goulash
Snelle, lekkere avondmaaltijd. En nog beter de volgende dag.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
zwarte gemalen peper
100 g olie
2 stuks keukenui
1 kg aardappelen
2 eetlepels zoete paprika - gemalen
1 eetlepel komijn - gemalen
125 ml zure room
zout
1 eetlepel witte bloem
300 g gezondheidsworst
Kookinstructies
Eerst schillen we de aardappelen en snijden ze op een snijplank. Hetzelfde doen we met de salami, bijvoorbeeld (gerookte salami, worst).
We nemen een elektrische hakker en hakken de ui een beetje fijn. Ik doe veel ui, omdat de smaak dan veel intenser is. We doen de ui in de pan met de olie en laten het glazig worden.
We voegen de in stukken gesneden aardappelen toe. We voegen zout, peper, zoete paprikapoeder en komijn toe. Ik voeg ook nog een blokje bouillon toe. We gieten er water bij.
We zetten het op het fornuis en koken het. Tegen het einde maken we het dikker (we mengen bloem door de room) en gieten het in de pan.
Van de snijplank voegen we de salami of worst toe en koken we het een tijdje.
We serveren het met brood. (baguette, croissant, brood)
Wat u nog niet wist over dit recept Snelle worst goulash
Snelle worstgoulash is een populair Tsjechisch gerecht dat wordt bereid met eenvoudige ingrediënten. De basis bestaat uit hoogwaardige worstjes, aardappelen en uien, aangevuld met kruiden zoals paprika en komijn. Deze stevige maaltijd wordt in één pot gekookt en is een ideale keuze voor een snelle avondmaaltijd of lunch. De smaak wordt in balans gebracht met de milde pittigheid van de paprika en de licht zoute worstjes. Hoewel er veel recepten zijn, is de hoofdgedachte eenvoud en snelle bereiding. Snelle worstgoulash zal ook de veeleisendere smaken niet teleurstellen en zijn vullendheid zal elke eter verzadigen.