Chocoladecupcakes met Lotus koekjespasta

Let op, chocoladefans! Deze chocoladecupcakes gevuld met Lotus-koekjespasta, gegarneerd met amandelen en met een nootje binnenin, zullen je zeker verrassen...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g hoogwaardige chocolade
80 g Lotus koekjespasta (of pindakaas, Nutella)
gemalen amandelen voor bestrooiing (of pistachenoten)
noten (naar keuze)
Kookinstructies
We smelten de chocolade au bain-marie.
In elk papieren vormpje doen we een lepel chocolade en vervolgens plaatsen we ze 10 minuten in de vriezer.
We halen de vormpjes eruit en in het midden van elk doen we een lepel koekjespasta.
We spreiden de pasta uit en gieten er 1-2 lepels chocolade over. De hoeveelheid chocolade hangt af van de grootte van het vormpje.
We kunnen het oppervlak van de chocolade bestrooien met gemalen amandelen of pistachenoten. In het vormpje kunnen we elke soort noot toevoegen.
We zetten de vormpjes terug in de vriezer voor 10 minuten.
Wat u nog niet wist over dit recept Chocoladecupcakes met Lotus koekjespasta
Chocoladecupcakes met Lotus-koekjesspread vormen de perfecte combinatie van zoete smaken en een fijne textuur. Deze mini-desserts zijn gemaakt van een broze chocoladebeslag, dat de rijke en romige Lotus-spread fantastisch aanvult, waarvan de unieke karamel smaak gewoonweg onweerstaanbaar is. De cupcakes zijn de ideale traktatie voor alle chocoladeliefhebbers en een geweldige manier om te genieten van een zoet moment. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bereiden, wat ze de perfecte keuze maakt voor feesten of een middag snack.