Pannenkoeken met aardbeien

In een kom mengen we patentmeel, zout, suiker, eigeel, opgeklopt eiwit, melk, water en gesmolten reuzel. We bakken onmiddellijk. We bakken in een teflon pan.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Deeg
250 g bloem
snufje zout
30 g suiker
1 ei
1 eetlepel gesmolten reuzel
225 ml melk
100 ml water
Aardbeien (ik had bevroren)
slagroom
Kookinstructies
In een kom mengen we de bloem met zout, suiker, eidooier, het stijfgeklopt eiwit, melk, water en gesmolten reuzel. Direct bakken.
We koken op een teflonpan, zeer dun. Serveer met aardbeien en slagroom.
Wat u nog niet wist over dit recept Pannenkoeken met aardbeien
Pannenkoeken met aardbeien zijn een populair dessert dat fijne, dunne pannenkoeken combineert met verse, zoete aardbeien. Deze pannenkoeken worden vaak geserveerd met suiker, slagroom of chocoladesaus, waardoor elk stuk onweerstaanbare smaak krijgt. Ze zijn ideaal voor zowel ontbijt als een zoete traktatie na de lunch of het diner. Bereid dit heerlijke gerecht voor en geniet van de combinatie van verrukkelijk beslag en verfrissende aardbeien. Pannenkoeken met aardbeien zijn gewoon de perfecte manier om je dag op te fleuren!