Oxygine soep

Als je geniet van stevige soepen en tijd hebt om te bereiden, probeer dan de penssoep. Het heeft een uitstekende geur en smaak van paprika en vult geweldig. Het smaakt het beste met…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
3/4 kg pens
1 ui
zoete gemalen paprika
1 snufje pikante paprika
majoraan
1 theelepel knoflookpasta
reuzel (of olie)
roux
zout
gemalen peper
Kookinstructies
Zijde worden grondig afgespoeld, in een pan geplaatst, met water overgoten en zonder zout gekookt totdat ze zacht zijn. Dit proces duurt ongeveer 3 uur.
In een pan verhitten we reuzel of olie, waarin we de gesneden ui bakken. Daarna voegen we knoflookpasta, zoete en scherpe paprika toe en laten de geur vrijkomen. Het is belangrijk om te onthouden dat we direct water moeten toevoegen zodra de paprika begint te geuren, anders kan de paprika bitter worden.
Gekookte zijden worden in stukjes gesneden en in de pan met ui en paprika geplaatst. We brengen het aan de kook, voegen een roux toe, voegen zout en peper toe en koken het ongeveer een half uur, af en toe roerend.
Voordat we het koken afronden, op smaak brengen met marjolein, die we voorzichtig in onze handen verwarmen.
Wat u nog niet wist over dit recept Oxygine soep
Stroganoffsoep is een traditioneel Tsjechisch gerecht dat zeer populair is. Het wordt gemaakt van rundvleesmaag, die wordt gekookt met uien, wortelgroenten en verschillende specerijen. De soep heeft een uitgesproken smaak en aromatische geur dankzij de toevoeging van knoflook en oregano. Het wordt meestal geserveerd met brood of lente-ui. In sommige regio's worden er ook aardappelen of room aan toegevoegd. Stroganoffsoep is niet alleen populair als hoofdgerecht, maar ook als uitstekende maaltijd na feesten en familiebijeenkomsten.