Linzenburgers I.

Linzenburgers I.
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 50 minuten
Porties: 1

Populaire gehaktballen kunnen ook in een gezondere en vleesloze variant worden gemaakt. We gebruiken gekookte rode linzen en aardappelen, die we op smaak brengen met delicatesse...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

70 g rauwe aardappelen
70 g rauwe rode linzen
1 kleinere ui
gerechtgist
Himalayazout
peper
vlasanzaden
1 eetlepel roggebloem
een beetje grofkorrelige mosterd

Kookinstructies

We koken de linzen.

We raspen de aardappelen fijn, schillen de ui en snijden deze in kleine stukjes, daarna mengen we alles met de linzen en de andere ingrediënten.

We vormen met de handen schijfjes en leggen deze op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier.

We bakken ze op 200 °C gedurende ongeveer 30 minuten.

Wat u nog niet wist over dit recept Linzenburgers I.

Samozřejmě! Prosím, zadejte text, který chcete přeložit do holandštiny.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (32 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Peulvruchten
Tag: peulvruchten, lunch, eenvoudig, gewone dag, diner, tsjechisch, eenvoudig, gebraden, vleesloze maaltijden, vegetarisch, veganistisch, lens

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Linzenburgers I..

Reactie toevoegen