Koteletten omgekeerd

Koteletten omgekeerd
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Porties: 6

Bloem, eieren en paneermeel vormen de traditionele methode voor het bereiden van populaire schnitzels. Maar hebt u het ooit omgekeerd geprobeerd? Varkensschnitzels...

Ingrediënten en wat u nodig heeft

6 plakjes varkensvlees
zout
peper
paneermeel
2 eieren
bloem
olie
2 uien
bouillon

Kookinstructies

Vlees kloppen we plat, op smaak brengen met zout en peper en vervolgens paneren in paneermeel, daarna in ei en tot slot in bloem.

Snelle bakken in hete olie.

Vlees in een braadpan doen, beleggen met uienringen, overgieten met bouillon en nog 20 minuten in de oven bakken.

Serveren met aardappelen.

Wat u nog niet wist over dit recept Koteletten omgekeerd

Omgekeerde schnitzels zijn een uitstekende Tsjechische maaltijd die wordt gekenmerkt door zijn ongewone bereiding. In plaats van het gebruikelijke paneren van vlees, wordt het vlees gevuld met verschillende ingrediënten, zoals ham, kaas en kruiden, en vervolgens gepaneerd en gebakken. Deze bereidingswijze biedt verrassende smaken en texturen die elke fijnproever zullen verrassen. Serveer ze metaardappelsalade of vers brood en geniet van een geweldige ervaring. Omgekeerde schnitzels zijn de ideale keuze voor familievieringen of weekendlunches.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.6/5 (48 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Varkensvlees
Tag: varkenshaas, lunch, eenvoudig, snel, vakantie / zondag, eenvoudig, voor beginners, gebraden, frituren, winterrecepten

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Koteletten omgekeerd.

Reactie toevoegen