Koolraapsoep

De koolrabi heeft een zeer delicate smaak, het consumeren ervan is goed voor onze gezondheid en het is ook caloriearm. Wilt u weten wat je ermee kunt koken? Nou…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
3 koolrapen (afhankelijk van de grootte)
1 ui
1 eetlepel gewone bloem
olie
zout
gemalen komijn
gemalen zwarte peper
3 aardappelen
Vulling
1 ei
2 eetlepels melk
2 eetlepels semi-fijne bloem
zout
Kookinstructies
In de olie fruiten we de gehakte ui, voegen we bloem toe en roosteren we deze kort. Daarna gieten we er water bij en laten we het koken.
Aan de brede noedels voegen we de geraspte koolrabi en in blokjes gesneden aardappelen toe. We voegen zout, peper en karwijzaad toe en koken tot ze zacht zijn.
We mixen de ingrediënten voor de eigerecht tot een deeg, dat we via een vork in de kokende soep gieten en 2 minuten koken.
We voegen in de afgewerkte soep gehakte peterselie toe voor de smaak.
Wat u nog niet wist over dit recept Koolraapsoep
Knolselderijsoep is een heerlijke en verfrissende maaltijd die uitblinkt door zijn zachte smaak en gezonde ingrediënten. De belangrijkste component is knolselderij, een tere groente met een laag caloriegehalte, rijk aan vitamines en mineralen. Soep wordt doorgaans bereid van ui, aardappelen en groentebouillon, waarbij de knolselderij gaar wordt gekookt. Het kan geserveerd worden met kruiden, zoals peterselie of bieslook, en een scheutje room om de smaak te versterken. Het is ideaal voor herfst- of winterdagen, wanneer je op zoek bent naar iets warms en gezonds.