Gehaktsoep

In de olie fruiten we de fijngehakte ui, voegen we paprika toe, kruiden we met zout, dan voegen we het vlees toe en mengen we goed. Ten slotte voegen we water toe en voegen we champignons toe.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
4 eetlepels olie
2 uien
theelepel zoete paprika
zout
25 dkg gemalen rundvlees
1 dkg gedroogde paddenstoelen
2 grote aardappelen
1/4 blokje bouillon
1 ei
peterselie of bieslook
Kookinstructies
Verhit olie en bak de fijngehakte ui, voeg dan de paprika toe, zout, voeg het vlees toe, meng goed, giet water erbij, voeg champignons toe en kook gedurende ongeveer een half uur.
Voeg daarna de schoongemaakte en geschild aardappelen toe en kook totdat ze zacht zijn.
Breng de soep op smaak met bouillonblokjes, verfijn deze met een losgeklopt ei en garneer tot slot met peterselie of bieslook.
Wat u nog niet wist over dit recept Gehaktsoep
Gehaktsoep is een vullende en smakelijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt bereiden. Het bestaat meestal uit gemalen vlees, groenten en een heerlijke bouillon, wat een verrukkelijke combinatie creëert. Vaak worden er wortelen, selderij en aardappelen aan toegevoegd voor een rijke smaak en voedingswaarde. Deze soep is ideaal voor koude dagen, wanneer hij je warm houdt en verzadigt. Het toevoegen van kruiden zoals peterselie of oregano geeft extra aroma en frisheid.