Kaas saus met kipfilet
Fijngehakte ui bakken we goudbruin in de pan. Daarna voegen we de in reepjes gesneden kip toe, zouten, peppen en bakken. Als het klaar is, zetten we het opzij. Let op met het zouten, want blauwschimmelkaas is van zichzelf al vrij zout, dus zorg dat je niet te veel zout toevoegt.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
saus 250 ml kookroom
150 g blauwaderkaas
1 snufje gemalen zwarte peper
1 - 2 stuks ui
2 - 3 blokjes smeerkaas
300 g kippenvlees
1 snufje zout
Kookinstructies
In de pan doen we de verkruimelde blauwschimmelkaas, die we laten smelten. Vervolgens voegen we de gesmolten kaas toe. Als deze ook is gesmolten, voegen we de room toe, in een hoeveelheid afhankelijk van hoe dik we de saus willen hebben. Wanneer de saus naar onze wens dik is, voegen we het vlees met ui toe en roeren we alles door.
De saus is ook heerlijk met paddenstoelen.
Dit serveren we het beste met pasta.
Wat u nog niet wist over dit recept Kaas saus met kipfilet
Kaas saus met kip is een heerlijke schotel die de zachtheid van kip combineert met de romige kaasachtige smaak. Dit gerecht is perfect bij pasta, rijst of als vulling voor tortilla's. Kaassaus wordt meestal bereid met verschillende kazen die een rijke smaak en romige textuur bieden. Door het toevoegen van specerijen en kruiden komt het gerecht tot leven en wordt het een onvergetelijke culinaire ervaring. Het is een ideale keuze voor een snel diner waar het hele gezin van zal genieten.