Kaas saus met gnocchi (snelle en eenvoudige)

Snijd de ui fijn en bak deze in opgewarmde olie. Na een tijdje voegen we het in reepjes gesneden vlees toe en gaan we door met bakken.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
500 g kipfilet
2 roomkappen 31%
200 g harde kaas (Edam, Gouda, enz...)
1 hele verpakking driehoekige smeltkaas Blije Koe
1 kleine ui
olie
1-2 pakketten gnocchi
1 theelepel mosterd
kruiden (grillkruiden, vegeta of zout)
peper
Kookinstructies
Snipper de ui fijn en bak deze in hete olie. Voeg dan het in reepjes gesneden vlees toe, strooi er grillkruiden, vegeta en peper overheen. Zodra het vlees gaar is, gieten we de room erbij. We mengen geleidelijk de gesmolten kazen (ik gebruik allemaal uit deze rol), fijngeraspte edam kaas en nog een beetje vegeta. Wanneer alle kaas gesmolten is en de saus dikker wordt, voegen we een theelepel mosterd toe en op smaak met zout en peper.
Bereid de gnocchi volgens de instructies. Meestal worden ze 3 tot 5 minuten in water gekookt.
Serveer. Eet smakelijk! :-)
Wat u nog niet wist over dit recept Kaas saus met gnocchi (snelle en eenvoudige)
Kaassaus met gnocchi is een geweldige en snelle schotel die kaasliefhebbers zal aanspreken. Voor het bereiden van deze lekkernij heeft u slechts een paar ingrediënten nodig, zoals kwaliteitskazen, room en verse gnocchi. De saus is romig, smaakvol en smelt letterlijk op de tong. Slechts enkele minuten op het fornuis en de lunch of het diner is klaar. Serveer het met kruiden of Parmezaanse kaas voor een verbeterde smaak. Dit recept is ideaal als u weinig tijd heeft, maar toch uw smaakpapillen wilt verwennen.