Geweldige bananen in chocolade
Snel, lekker, zoete, niet-gebaakte traktatie.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
100 g kookchocolade
1 pakje Kinder biscuits
2 stuks rijpe bananen
Kookinstructies
We kopen twee rijpe bananen. We verwijderen de schil. We bereiden een snijplank, een schaal en een paar tandenstokers voor. We doen de lange vingers in een kom.
Op de snijplank snijden we de banaan in schijfjes. We nemen een lange vinger en voegen een banaanschijfje toe. Vervolgens nemen we een tweede lange vinger, die we achter het banaanschijfje plaatsen.
We bevestigen met een tandenstoker. In een waterbad of in de magnetron smelten we de chocolade. We doen de banaantjes in de gesmolten chocolade. We leggen ze op de schaal en zetten ze in de koelkast. Na het uitharden consumeren we ze.
Wat u nog niet wist over dit recept Geweldige bananen in chocolade
Heerlijke bananen in chocolade zijn een smakelijke traktatie die de zoetheid van bananen en de verfijnde smaak van chocolade combineert. Dit geweldige dessert is populair vanwege de eenvoudige bereiding en de geweldige smaakcombinatie. Rijpe bananen worden in kleinere stukjes gesneden, grondig ondergedompeld in kwalitatieve gesmolten chocolade en vervolgens laat men ze opstijven. Zo ontstaat de ideale zoetheid voor elke viering of als een snelle zoete snack. Heerlijke bananen in chocolade zijn simpelweg een klein genot dat je jezelf op elk moment kunt gunnen.