Gehakt voor spaghetti

In reuzel fruiten we ui, voegen het vlees toe, zouten en peperen we en bakken kort aan. Vervolgens voegen we een beetje heet water toe en stoven we 20 minuten. Daarna aanvullen we...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Gehaktvlees (varkensvlees gemengd met rundvlees)
reuzel om in te bakken
fijngehakte ui
zout
peper
zelfgemaakte ketchup
Kookinstructies
Bak de ui in het vet, voeg daarna het vlees toe, haal het door zout, peper en bak het kort aan.
Voeg een beetje heet water toe en stoom het gedurende 20 minuten.
Voeg daarna ketchup toe aan het ingedikte mengsel, dat we in kleinere potjes vullen, sluiten met deksels met een rode rubberen band en steriliseren 60 minuten op 100 °C.
De volgende dag voeren we de sterilisatie opnieuw uit.
Wat u nog niet wist over dit recept Gehakt voor spaghetti
Gehakt voor spaghetti is een populair gerecht dat het hele gezin zal plezieren. Deze eenvoudige en snelle variant bevat gemalen rundvlees of varkensvlees, dat wordt gebakken met ui en knoflook, waarna tomatensaus en kruiden worden toegevoegd. Het gerecht wordt geserveerd op al dente gekookte spaghetti, wat een perfecte combinatie van smaken creëert. Je kunt het aanvullen met geraspte kaas of verse basilicum om de smaak te versterken. Gehakt voor spaghetti is een geweldige keuze voor een snel avondmaal dat zeker verzadigt.