Courgettes gevuld met couscous en tofu

Courgette goed spoelen, doormidden snijden en het vruchtvlees verwijderen. Kuskus koken volgens de instructies (overgieten met kokend water met een beetje vegeta en een tijdje laten staan om te laten zwellen). In de kuskus…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 kleinere courgette
1/2 kopje couscous
100 g tofu (ik heb delicatesse gebruikt)
bieslook
vegetáta
kruidenzout
sojasaus
olijfolie
Kookinstructies
Injectie van de courgette, snijd deze doormidden en verwijder het midden.
Kuskus koken we volgens de instructies, dat wil zeggen dat we het besprenkelen met heet water met een beetje vegeta en laten het zwellen.
Voeg de in kleine blokjes gesneden tofu en fijngehakte bieslook toe aan de kuskus.
Roer een theelepel olijfolie en een theelepel sojasaus erdoor.
Bestrooi de uitgeholde courgettes met kruidenzout en vul ze.
Plaats in de oven om te bakken en serveer met een groentegarnituur.
Wat u nog niet wist over dit recept Courgettes gevuld met couscous en tofu
Courgette gevuld met couscous en tofu is een smakelijk en voedzaam vegetarisch gerecht dat de lichtheid van courgette combineert met vullende ingrediënten. De courgette wordt eerst doormidden gesneden en uitgehold, waarna hij wordt gevuld met een mengsel van fijne couscous, gemarineerde tofu en verschillende kruiden. Dit gerecht is ideaal als gezonde lunch of diner, vol eiwitten en vezels. Door het bakken komen alle smaken samen en creëren ze een perfecte ervaring voor groente- en gezonde voedingsliefhebbers. Bovendien is het een eenvoudig en snel recept dat het hele gezin zal plezieren.