Avocado mayonaise

Avocado mayonaise
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Porties: 4

We mixen verse peterselie bladeren.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

2 stuks avocado
2 stuks citroen
60 ml olijfolie
2 bosjes peterselie

Kookinstructies

Snijden de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit, en schep het vruchtvlees eruit, dat we samen met de peterselie en citroensap in de blender doen. Terwijl we mixen, gieten we langzaam de olie erbij.

Naar smaak zout toevoegen en meteen serveren bij gegrild vlees of groenten.

Wat u nog niet wist over dit recept Avocado mayonaise

Avocado-mayonaise is een geweldige vervanging voor traditionele mayonaises, die niet alleen gezonder is, maar ook lekkerder. Gemaakt van rijpe avocado's, olie en citroensap, biedt het een romige consistentie en rijke smaak. Het bevat gezonde vetten, vezels en een hoeveelheid vitamines, waardoor het ideaal is voor veganisten en liefhebbers van een gezonde levensstijl. Avocado-mayonaise is perfect als smeersel op brood, in salades of als dip voor groenten. Verrijk uw maaltijden met deze heerlijke en voedzame bereiding!

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Vegetarisch, Toppings, Groente
Tag: Italiaanse keuken, vegetarisch recept, dressing

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Avocado mayonaise.

Reactie toevoegen