Chocolade granola

Gepofte chocolad granola, die havermout en noten bevat, ruikt prachtig naar honing en is een geweldige manier om je ochtend op te vrolijken. Combineer…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
250 g havervlokken
130 g noten
1 volle theelepel kaneel
1/2 theelepel zout
3 eetlepels vloeibare honing
4 eetlepels koolzaadolie
1 theelepel vanille-extract (aroma)
2 eetlepels Nederlandse cacaopoeder
Kookinstructies
We vergeten niet om de oven op 160 °C voor te verwarmen en we bedekken de bakplaat met bakpapier.
In een grote kom mengen we de havermout, noten, kaneel en zout.
We mengen de honing, olie, aroma en cacao en verbinden alles handmatig met de droge ingrediënten, zodat elk stuk met honing bedekt is.
We verspreiden het op de bakplaat en bakken het 20-25 minuten, af en toe roeren.
Wat u nog niet wist over dit recept Chocolade granola
Chocolade granola is een heerlijke en gezonde manier om de dag te beginnen. De combinatie van knapperige havervlokken, noten en fijne chocolade creëert een rijke smaak die zoetliefhebbers zal plezieren. Deze granola is geweldig op yoghurt of melk, maar ook als zelfstandig tussendoortje. Het bevat waardevolle voedingsstoffen die energie geven voor de hele dag. Bovendien kun je het gemakkelijk thuis maken, wat het mogelijk maakt om de ingrediënten aan te passen aan je voorkeuren. Probeer het en ontdek hoe plezierig gezond eten kan zijn!