Engelse toast met ei

In elk hoekje maken we een gat van ongeveer 3 cm diameter (of een vierkante vorm) en aan één kant bakken we het in boter. Daarna draaien we het om en plaatsen we…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
4 plakken Engelse spek
2 plakken witbrood
2 eieren
2 eetlepels boter
peper
zout
Kookinstructies
Maak in elk stuk een opening van ongeveer 3 cm (of in vierkante vorm) en bak deze aan één kant in boter.
We ontdekken dat we, nadat we het hebben omgedraaid, de spek in de vorm van een kruis over de opening plaatsen en deze voorzichtig naar binnen duwen.
We gieten het ei zo in dat de dooier in de uitsparing blijft, en bakken het met de onderkant totdat het lichtjes stolt.
Breng op smaak met zout en peper en voeg verse groenten toe.
Wat u nog niet wist over dit recept Engelse toast met ei
Engelse toast met ei, ook bekend als "Egg on Toast", is een populair Brits gerecht dat eenvoud en voedingswaarde combineert. Traditioneel wordt het bereid met licht geroosterd brood, waarop eieren worden gelegd, meestal een spiegelei of roerei. Het gerecht wordt vaak aangevuld met zout en peper en geserveerd met gesmolten boter. Het is ideaal als een snel ontbijt of een lichte lunch, of het nu thuis is of onderweg. Dit gerecht heeft de harten van veel mensen veroverd dankzij zijn eenvoud en smaakvollheid.