Camenbert in bladerdeeg

We verdelen het uitgerolde bladerdeeg in twee delen. We snijden de camembert doormidden. Op de onderste helft van de kaas leggen we twee plakken ham, daarop voegen we gesneden prei toe en we bedekken het met de bovenste helft van de kaas.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 bladerdeeg
2 camemberts
4 plakken Schwarzwaldham
gesneden prei
ei om te bestrijken
Kookinstructies
Bladerdeeg verdelen we in twee helften. We snijden de camembert door.
Op de onderste helft van de camembert leggen we twee plakken ham, daarop leggen we gesneden prei en sluiten we met de bovenste helft van de kaas.
De gevulde camembert plaatsen we op het bladerdeeg en wikkelen we erin.
We bestrijken het met losgeklopt ei en plaatsen het in een voorverwarmde oven op 180 graden. We bakken het gedurende 20 minuten.
Wat u nog niet wist over dit recept Camenbert in bladerdeeg
Hermelín in bladerdeeg is een populaire Tsjechische lekkernij die romige kaas combineert met krokant bladerdeeg. Dit gerecht wordt vaak bereid als voorgerecht of hapje voor feesten en middagssnacks. De kaas is voor het bakken meestal bedekt met kruiden of specerijen, wat hem een bijzondere smaak geeft. Na het bakken heeft Hermelín in bladerdeeg een gouden kleur en een krokante korst, terwijl het van binnen zacht en romig is. Het wordt geweldig geserveerd met vers brood en een gemengde salade.