Gebakken hamrolletjes

Eerst bereiden we roerei. Op een stuk ham leggen we plakjes kaas. Aan de rand doen we roerei, waaraan we olijven, doormidden gesneden champignons en… toevoegen.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
200 g gerookt vlees of zachte worst
100 g 30% kaas Eidam
5 grotere bladeren boerenkool
1 grotere ui
2 teentjes knoflook (naar smaak, of optioneel)
1 EL volle mosterd
een beetje gemalen peper
1 blokje groentebouillon
1 dcl water
Kookinstructies
Eerst bereiden we roerei.
Op een plak ham leggen we plakjes kaas.
We plaatsen het roerei aan de rand.
Daarop voegen we olijven, doormidden gesneden champignons en paprika toe.
We rollen het op. We kunnen het vastzetten met een prikker.
Van de eieren en fijn meel maken we een dikker beslag, dat we zouten en waarin we de rol verpakken.
We frituren in olie in de pan tot ze een gouden kleur krijgen.
Wat u nog niet wist over dit recept Gebakken hamrolletjes
Gehakt rolletje gefrituurd is een populair gerecht dat de smaak van uitstekende ham en krokant deeg verbindt. Het rolletje wordt doorgaans gemaakt van een dunne plak ham, die in paneermeel wordt gewikkeld en vervolgens goudbruin gefrituurd. Dit gerecht is heerlijk en wordt vaak geserveerd met verschillende bijgerechten, zoals aardappelen of salade. Het is geweldig als voorgerecht op feesten of als eenvoudige avondmaaltijd. Het krokante oppervlak en de sappige vulling zullen het hart van veel fijnproevers veroveren.