Champignon sauce

Als je van zuurvacuum houdt, zal deze saus je verbluffen met zijn uitstekende smaak. Of je nu verse of gedroogde porcini gebruikt, je hoeft ze alleen maar...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
verse champignons (of gedroogde)
1 zure room
1 eetlepel bloem
water
zout
azijn
Kookinstructies
We reinigen de paddenstoelen en snijden ze in stukjes.
We doen de paddenstoelen in een kleinere hoeveelheid water, voegen zout toe en koken ze 30 minuten.
We mengen de zure room goed door één eetlepel bloem en voegen deze daarna toe aan de gekookte paddenstoelen.
We brengen het aan de kook en voegen zout en zuur toe.
We serveren met aardappelen of met knoedels.
Wat u nog niet wist over dit recept Champignon sauce
Champignonsaus is een populair gerecht dat de liefhebbers van paddestoelen zal verrukken. Dit heerlijke gerecht wordt meestal bereid met verse of gedroogde paddestoelen, room en kruiden. Het is ideaal als bijgerecht bij vleesgerechten, pasta of knoedels. Champignonsaus kenmerkt zich door een rijke en intense smaak die elk gerecht versterkt. Door de variëteit aan gebruikte paddestoelen kan elke variant zijn specifieke aroma en textuur hebben. Het is een traditionele Tsjechische delicatesse die het hele jaar door wordt genoten.