Bessenbiscuit met kwark en kruimels

De voorbereiding van een fruittaart met boter crumble kost meer tijd, maar het resultaat is absoluut de moeite waard. De taart ruikt prachtig naar boter, vanille en ook…
Ingrediënten en wat u nodig heeft
Deeg
160 g boter
150 g suiker
2 eieren
500 g halfhard meel
1 bakpoeder
330 ml melk
Vulling
500 g zachte cottage cheese
2 eieren
2 vanillesuikers
rode bessen
Voor de kruimels
80 g kristalsuiker
80 g boter
150-160 g halfhard meel
Voor het invetten en bestuiven van de bakplaat
vet
griesmeel
Kookinstructies
Vet de bakplaat in met vet en strooi er grove bloem overheen, nebo leg hem gewoon in met bakpapier.
Wanneer we suiker, boter en bloem mengen, vytvoříme drobenku.
Boter brengen we in een zachte toestand en mengen het vervolgens met de eieren a sukker. Daarna voegen we de met bakpoeder gemengde bloem en melk toe, en roeren alles goed door om een deeg te krijgen.
Verdeel het deeg over de voorbereide bakplaat.
Meng de kwark met de eieren a vanillesuiker. Breng dan het mengsel op het deeg aan.
Verdeel de gewassen bessen gelijkmatig over de kwark en strooi er de kruimels overheen.
Bak op 180 °C gedurende ongeveer 30 minuten, totdat de taart een goudbruine kleur krijgt.
Wat u nog niet wist over dit recept Bessenbiscuit met kwark en kruimels
Een kruisbes taart met kwark en kruimels is een heerlijk dessert dat de zuurheid van de kruisbes combineert met de zachtheid van de kwark. Het deeg is kwetsbaar en de kruimels geven de taart een aangename textuur. De kruisbes, rijk aan vitamines, geeft de taart een frisse smaak en een mooie kleur. Deze taart is ideaal als zoete afsluiter na de lunch of als tussendoortje in de middag. In combinatie met een kopje thee of koffie wordt het een perfecte keuze voor zoete momenten met familie en vrienden.