Bascoberry-taart

Eieren met suiker kloppen tot een luchtige massa. Voeg daarna het hele compote met het sap, de bloem gemengd met bakpoeder, de gehakte noten, de olie en de kaneelsuiker toe. Meng alles goed door elkaar.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 bessencompote
4 eieren
380 g patentbloem
150 g kristalsuiker
een handvol walnoten
1 zakje kaneelsuiker
1 zakje bakpoeder
½ kopje olie
Kookinstructies
Eieren met suiker kloppen tot een schuimige massa.
Voeg het hele compote inclusief sap, meel met bakpoeder, gehakte noten, olie en suiker met kaneel toe in de kom. Meng alles goed door elkaar en giet het beslag op een ingevette bakplaat.
Bak bij een temperatuur van 180°C. De gebakken taart kan bestrooid worden met poedersuiker.
Wat u nog niet wist over dit recept Bascoberry-taart
Besuittaart is een heerlijk dessert dat elke fruitjam-liefhebber zal plezieren. De basis is een fijne, kruimelige deeg, dat prachtig samengaat met de verfrissende smaak van bes. Deze taart wordt traditioneel gebakken tijdens de zomermaanden, wanneer de bes rijp en vol smaak is. De sappige vruchten worden vaak gecombineerd met suiker en specerijen, wat een perfecte harmonieuze smaak creëert. Besuittaart is uitstekend te combineren met koffie of thee en is een populair gerecht bij familiebijeenkomsten.