Aardbeienijs

Aardbeienijs
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Porties: 6

Recept voor zo'n lekkernij als aardbeienijs moet iedereen wel in zijn hoofd hebben, want het is a) een eenvoudig recept en b) zeer nodig in de warme zomerdagen. Aardbeienijs is waarschijnlijk de populairste "variëteit" van alle verfrissende geneugten. Het is als een universele soldaat in het veld die, figuurlijk gesproken, zal vechten tegen de opwarming van de aarde, omdat ons warme tijden te wachten staan. Aardbeienijs kan op zeker veel verschillende manieren worden gemaakt. Dit recept is echter gericht op eerlijke mensen die verlangen naar eerlijke dingen. Vier ingrediënten = oneindig veel genot. Uw huisgemaakt aardbeienijs zal nog lekkerder zijn als u bijvoorbeeld biologische producten of aardbeien uit uw eigen tuin gebruikt. Recept voor aardbeienijs hier.

Ingrediënten en wat u nodig heeft

1 stck zure room
1 stck witte yoghurt
1 kg aardbeien
2 eetlepels rietsuiker

Kookinstructies

Was de aardbeien eerst en maak ze schoon. Mix ze dan met de witte yoghurt tot een romige consistentie.

Meng in een tweede kom de zure room met de suiker tot een gladde massa.

Meng tenslotte beide mengsels goed door elkaar en zet het in de vriezer.

Wat u nog niet wist over dit recept Aardbeienijs

Aardbeien ijs is een populaire dessert dat uitblinkt door zijn verfrissende zoetheid en zachte fruitige aroma. De basis bestaat uit verse aardbeien, room en suiker, die samen een perfecte romige textuur creëren. Ideaal als verfrissing tijdens warme zomerse dagen, biedt aardbeien ijs niet alleen een rijke smaak, maar ook een frisse geur. De bereiding is eenvoudig en zeer snel, wat het een geweldige keuze maakt voor thuis koken. Dit dessert kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden door het toevoegen van verschillende ingrediënten, zoals chocolade stukjes of muntblaadjes, voor een nog rijkere ervaring.

Vindt u dit recept leuk? Geef het 5 sterren!

Huidige beoordeling van het recept 4.7/5 (23 stemmen)

avatar autora Tomas Rohlena
Tomas Rohlena is een veelzijdige persoonlijkheid met een brede kennis. Hij is een grote liefhebber van eten en af en toe koken. Hij geniet ook van gastronomische ervaringen in restaurants. Elke zondag kijkt zijn familie uit naar zijn traditionele lunch die hij bereidt.
sociale media pictogram sociale media pictogram

Waar is dit recept ingedeeld?

Categorieën: Tsjechisch, Smaken, Desserts, Goodies, Zelfgemaakt ijs, Fruitig, Voor kinderen
Štítky: voorgerecht, babyvoeding, dessert, dessert, ijs

Reacties

Plaats de eerste reactie op dit recept Aardbeienijs.

Reactie toevoegen