Vispasta
De spread is erg lekker en snel te bereiden.
Ingrediënten en wat u nodig heeft
1 eetlepel volautomatische mosterd
1 stuk smeerboter
1 stuk ui
1 stuk gerookte baby ansjovis in olie
Kookinstructies
In een kom mengen we goed de zachte boter met de uitgelekte gerookte sprotjes. Aan de zo voorbereid basis van de visspread voegen we mosterd toe en mengen we het door.
Tot slot mengen we er fijngehakte ui door en mengen we het. De spread is klaar.
Wat u nog niet wist over dit recept Vispasta
Vispasta is een populaire Tsjechische delicatesse die vaak wordt geserveerd als hapje of op broodjes. Het is gemaakt van gerookte of gekookte vis, meestal kabeljauw of makreel, gemengd met kruidenboter, uien en andere ingrediënten. De smeuïge textuur en uitgesproken smaak maken het populair op verschillende familiebijeenkomsten en feestdagen. Vispasta is ook voedzaam en rijk aan gezonde omega-3 vetzuren, waardoor het een geweldige keuze is voor een gezonde snack.