Varkenssnitzel gevuld met mozzarella

Mozzarella bestrijken we met knoflook. Dunne plakjes vlees kloppen we plat, zouten en peperen we. Tussen twee plakjes vlees plaatsen we de kaas zodat het een stuk van...
Ingrediënten en wat u nodig heeft
2 ongeveer even grote schnitzels (nekvlees, karbonade)
ongeveer 5 - 8 mm dikke plak mozzarella (het liefst in blokjes)
1 geperst teentje knoflook
zout
peper
Driehoek
bloem
ei
paneermeel
amandelschilfers
Voor het bakken
reuzel of olie
Kookinstructies
We bestrijken de mozzarella met knoflook. Dunne plakken vlees kloppen we plat, zouten en peppen we.
In de ruimte tussen twee plakken vlees plaatsen we de kaas, zorgend dat deze een stukje van de randen af ligt. De randen van het vlees drukken we voorzichtig aan met een hamer.
We paneren in bloem, ei en paneermeel gemengd met amandelen. We bakken langzaam in verhit olie aan beide zijden.
Wat u nog niet wist over dit recept Varkenssnitzel gevuld met mozzarella
Varkenssnit gevuld met mozzarella is een heerlijke schotel die de smaken van krokante deeg en mals vlees verenigt. Deze snit wordt meestal gepaneerd en vervolgens goudbruin gebakken. De vulling van mozzarella smelt tijdens het bakken en geeft het gerecht een romige consistentie. Het wordt vaak geserveerd met een frisse salade of aardappelen, wat het een uitstekende keuze maakt voor lunch of diner. De combinatie van sappig varkensvlees en zachte mozzarella zal elke fijnproever bekoren.